Hulp-advies-ondersteuning

HULP BIJ AFSLANKEN

Afslanken wordt gezien als een hele moeilijke opgave en ergens is dit ook wel zo. Je moet namelijk een ongezond patroon zien te doorbreken en dat vereist veel doorzettingsvermogen. Iedereen zal wel een terugval krijgen als je erachter komt dat je niet bent afgevallen, de meeste mensen hebben hierbij hulp nodig.
 

Advies bij afslanken

Het is niet gemakkelijk om helemaal alleen bezig te moeten zijn met een gezonde levensstijl. Vind jij het moeilijk om af te vallen en heb jij hierbij hulp nodig omdat het niet lukt? Afslanksalon Jasmijn is gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij mensen die willen afvallen. Wil jij advies om op de beste manier af te vallen van specialisten?
Neem dan contact op om ervoor te zorgen dat het met behulp van specialisten wel lukt om af te vallen. Je zult zo snel mogelijk geholpen en geadviseerd worden, wij garanderen jou op z’n minst jouw streefgewicht binnen een korte tijd. 

 

Zoek jij hulp bij afvallen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust  contact met ons op.
De laatste pijler waar we bij Afslanksalon Jasmijn zeer aan hechten is de begeleiding door onze afslanktherapeuten. Gemiddeld zul je twee keer per week persoonlijk contact hebben met je coach. Vervolgens bespreken we de resultaten en vorderingen en is er aandacht voor mogelijke obstakels en vragen waar je mee te maken hebt gekregen. In deze sessies zullen we steeds terug komen bij je persoonlijke profiel, welke op deze manier steeds gedetailleerder wordt. Zo krijgen zowel jij als je coach steeds beter inzicht in en grip op relevante problematiek. Indien nodig zullen wij bovendien contact hebben met andere behandelaars. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan artsen, psychotherapeuten of personal trainers. Op deze manier creëren we een optimale begeleiding van alle facetten die belangrijk zijn voor jouw persoonlijke strijd tegen de kilo’s.

Mentale ondersteuning tijdens het afvallen

Natuurlijk is afslanken niet gemakkelijk. Zelfs met een optimale begeleiding kan er een moment komen waarop je het moeilijk krijgt. Je loopt tegen jezelf aan en wordt geconfronteerd met oude patronen en conditioneringen die je voorheen met eten onder controle hield. Juist dan komt er een aspect van jezelf naar de oppervlakte waar je iets aan kunt doen. Dit zijn de momenten waarop je iets over jezelf kunt leren en enorme stappen voorwaarts kunt zetten. Maar het aangaan van de diepere lagen van onze psyche is vaak beangstigend en zelf zien we al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom kun je bij ons ook buiten je normale sessies te allen tijde contact opnemen met een coach die je door de moeilijke momenten heen helpt. Of het nu gaat om praktisch advies of het oplossen van emotionele blokkades, er zit altijd iemand klaar om je op geduldige en betrokken wijze te helpen je weg terug naar jezelf te vinden.
Ben je geïnteresseerd om onder begeleiding af te slanken? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust  contact met ons op.

Slim Maigvitness 

Doormiddel van pads die op het lichaam wordt geplaatst worden elektrische impulsen afgegeven waardoor de spieren samentrekken. De contracties zijn te vergelijken met intensief sporten, alleen bij deze behandeling lig je ontspannen op de behandeltafel. Doormiddel van deze elektrische impulsen worden spieren verstevigd, waardoor vetmassa af neemt en een figuur corrigerend effect heeft. Ook worden de celwanden van vetcellen verzwakt waardoor vet zich afbreekt en op een natuurlijke manier wordt verwijdert uit je lichaam.  

Cavitatie


Cavitatie is een manier om vet te verwijderen. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep.
Bij cavitatie is het erg belangrijk dat je behandeld wordt in een gespecialiseerd instituut, veelal komt het voor dat er met deze ingewikkelde apparatuur word gewerkt zonder gedegen kennis. Bij cavitatie gaat het niet om grote oppervlakten vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.
Wat is cavitatie?
Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de cavitatie behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de vetcellen vrij, die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd.
Wij maken het mogelijk om cavitatie op een bewuste wijze toe te passen. Door onze specialisten wordt er goed gelet op de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. We zorgen voor een gegarandeerd resultaat, zodat je zonder operatie af komt van jouw probleemzones.

Lymfedraina​ge

Lymfedrainage is een techniek die gebruikt wordt bij zowel de cosmetische therapie, fysiotherapie, oncologie als angiologie (arteriële doorbloedingsstoornissen) voor drainage en om oedeem in bloedvatenstelsels en lymfestelsels te reduceren. Het activeert de circulatie van het (bloed)vaatstelsel en het lymfestelsel en stimuleert hierdoor de absorbtie van extracellulair vocht en draineert dit naar de organen.
​Hoe werkt Lymfedrainage?
Het menselijk lichaam bevat twee vaatstelsels:
– het bloedvatenstelsel en
– het lymfestelsel
Het bloedvatenstelsel verzorgt de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen in het lichaam en het lymfestelsel verzorgt de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht in het lichaam. Het verschil tussen de twee vaatstelsels is dat het bloedvatenstelsel een ‘pomp’ heeft: het hart. Dit verzekert ons ervan dat (indien geen gebreken) ons lichaam continue overal wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.
Het lymfestelsel echter heeft geen pomp. De circulatie in de lymfebanen wordt gestimuleerd door de beweging van het lichaam. Door verkeerde gewoontes zoals te vet eten, roken en alcohol drinken en te weinig bewegen raken de lymfebanen verstopt en krijgen we dus ophopingen van overtollig vocht (oedeem) en afvalstoffen met alle nadelige gevolgen van dien. Met lymfedrainage wordt de doorstroming van de lymfebanen weer op gang gebracht, waardoor overtollig vocht en afvalstoffen weer worden afgevoerd.

Oppervlakte Spierversteviging 

Wij werken met passief sporten, dit betekend spiercontractie zonder actieve beweging. 
Deze spierverstevigende behandeling werkt doormiddel van bio-stimulatie. Dit zijn neurologische elektronische impulsen die de spieren contracties laten maken die ook worden gemaakt bij zeer actieve sportbeoefening.

Spierversteviging is een medische behandelmethode

Deze behandeling komt uit de medische wereld. Hier wordt biostimulatie ingezet bij mensen die een verlamming hebben opgelopen of op een andere manier spiermassa verlies mee maken.
De machines die wij gebruiken zijn van de zwaarste kwaliteit. Een spierverstevigende behandeling staat gelijk aan 6 uur sporten. Anders dan bij andere biostimulatie machines, volgt de apparatuur van ons  een speciaal op de klant afgestemd programma. Zo worden de impulsen op die manier gegeven dat het spierverstevigende resultaat optimaal is. Hierdoor krijg je slankere en strakkere contouren. 

Werkt een spierverstevigende behandeling voor mij?

Eigenlijk is spierversteviging doormiddel van biostimulatie niets anders dan het resultaat van een intensieve sportprestatie. Biostimulatie werkt daarom bij iedereen en is bijna altijd geschikt voor iedereen.

Ben je geïnteresseerd in een spierverstevigende behandeling? Of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.